AFTENMENU

 

AFTENMENU

 

FORRETTER

 

Kammusling

Stegte kammuslinger, ærtepure, sprød bacon og persilleolie

 

145,-

 

Tatar

Tatar af okseinderlår med sprød rugbrød, trøffelolie og æggeblomme

120,-

 

 

HOVEDRETTER

 

Fisk

Dagens fisk med pure af blomkål, forårsløg, hasselnødder,

sauce beurre Blanc og nye kartofler

265,-

 

Rødspætte

Smørstegt rødspætte med sprød persille, brunet smør og nye kartofler.

225,-

 

Okse

Langtidsstegt Omaha-okse med fennikel, forårsløg,

rødvinssauce og nye kartofler

240,-

 

 

 

DESSERT

Ost

Udvalg af franske oste med stikkelsbærmarmelade

og knækbrød med tang

110,-

 

Brombær

Friske brombær, karamelliserede mandler og vanillieis

90,-

 

 

 

 

Simon Biggas Møller Vestre Havnevej 40, 4583 Sj. Odde Tlf. 5932 6770